Var lige ovre ved Robert den anden dag. Vi kørte en flok bajere mens vi så en stak åndsvage YouTube videoer. Han ville se nogle voldelige ting. Og noget med porno i. Det gad jeg sku ikke. Synes ærlig talt det er lidt ulækkert med alt det der frem og tilbage. Og ret ensformigt.

Ikke at jeg har noget imod at kigge på smukke kvinde kroppe. Det gør jeg skam gerne. Men 100 videoer der alle sammen handler om nøjagtig det samme, er ret trættende.

Jeg tror sku nok jeg er den lidt mere romantiske type, der osse gerne vil snakke lidt med damen i stedet for bare, at drøne ud over bakkerne.

Nå, men det er nok bare mig. Alle de andre er vilde med de der ind og ud film.

Skæbnen ville så, at der dukkede en video op med en mandecoach der fortalte om afhængigheder. Robert gad ikke se den, men jeg var sku lidt interesseret. Så jeg tvang ham til at se det første kvarter, ved at sørge for at han hele tiden havde en frisk bajer i den ene hånd og en smøg i den anden. Så kunne han ikke bruge musen!

Jeg har ikke selv en computer, så jeg er afhængig af at kunne bruge Roberts. Nogle gange lader han mig osse spille GTA og Cyberpunk på den, mens han selv siddder og lodder i et eller andet gammelt elektronikpis. Og så køber jeg et par grønne og nogle smøger til ham som en slags bestikkelse.