For 120 gang har jeg haft den samme drøm.

Jeg er skidetrængende som ind i djævelens helvede og jeg kan ikke finde et toilet eller i det mindste bare et sted, hvor der ikke er nogen der glor på mig mens jeg skider.

Denne gang gik jeg rundt inde i et supermarked og der var et lokum. Det var bare optaget. Ledte på de andre etager efter et das mere. Og fandt et. Det var bare så beskidt, ulækkert og ikke gjort rent i århundreder og det fungerer altså ikke rigtigt for mig. Foretrækker ro, hygiejne og ensomhed når jeg går for mig selv.

Var bare så meget ved at skide i bukserne, men selv om jeg løb hele byen rundt, var der altid nogen der gloede.

Fandt et skur udenfor byen der lignede et gammeldags baggårdslokum. Åbnede døren og der var en semi ulækker tønde, men det var ved at være alvorligt, så jeg satte mig. Bare for at opdage, at væggene pludselig forsvandt og jeg sad til skue for alle og enhver.

Efter lang tids søgen fandt jeg til sidst et sted, hvor der var fred. Satte mig ned og sked på en avis. Bare for at opdage at min x-kæreste stod bag mig og gloede.

Fatter ikk’ at folk er så interesseret i mit lort…

 

Sponsored by Pfizer.