Ok – så nu vil myndighederne altså opgradere beredskabet, så en halv million danskere kan vaccineres om ugen! Dvs. på tre måneder er hele landet vaccineret.

Kommer der så en ny variant, så de kan fortsætte med at vaccinere en halv million mennesker om ugen? Ja, for vi skal vel op på at genvaccineres regelmæssigt for hver eneste variant der kommer. Måske 3-6 gange pr. variant.

Med andre ord skal vi nok til at vænne os til at få en vaccination hver 3. måned for hver ny variant og oven i det skal vi så vaccineres med booser shots.

Jeg tror de er ved at lave en abonnements ordning i stil med fitness klubberne, hvor vi nok skal regne med at have en sprøjte hver uge…

Som vi så betaler over skatten selvfølgelig.

Det er jo en slags narkomani. Nogle her i landet er angst narkomaner.

 

Nå, men frisk mod folkens!

I starten skulle vi vaccineres for at stoppe smitten.

Så viste det sig at det ikke stoppede smitten overhovedet. Alle der var vaccineret kunne frit både blive syge af den og smitte andre. Det var så der de var nødt til at stoppe blameriet mod de uvaccinerede.

Så kom turen til børnene. Alle under 12 blev så også anbefalet en vaccine.

Senere, da booster shots blev opfundet – og det er jo smart fordi medicinal industrien tjener syyyyyygt mange penge på det her, så blev de der kun var vaccineret en gang så blamet. Det var nok for lissom at få dem til at tage nogle booster shots, så regeringen kunne sende endnu flere penge over til Johnson & Johnson.

Nu er jeg nok ikke velsignet med den højeste IQ i landet, men jeg har en fornemmelse af, at der er noget de ikke fortæller os.

Hvem skal blames næste gang for at få skudt flere vacciner i folk? En halv million om ugen!