Det tyder på, at to stik ikke er nok mod Omikron-smitte, siger Pfizer – TV 2

Det er da klart! Vi skal jo have mellem 20 og 200 opfølgende stik. Faktisk vil det være bedst, hvis vi fik folk overtalt til, at få et boost hver måned. Eller endnu bedre (for pengetanken) – hver uge!

Tre vacciner fra Pfixer giver (i øjeblikket!) en “betydelig beskyttelse” mod Omikron fætteren. Effekten af to skud er “forringet betragteligt” – siger de.

Men det er jo bare i denne uge.

Om en lille måneds tid er tre stik ikke så godt som 10. Eller måske 20. Og så skal vi prikkes igen. Mange gange. Men det er vigtigt, at vi får sprøjten, så vi ikke alle sammen går hen og bliver en af de 0,05% der får alvorlige bivirkninger eller dør.

Jeg er bare en simpel bonderøv fra det mørke Jylland, men det her lugter mere af penge end af sundhed. Desuden er jeg vild med eksperter, der bliver betalt store summer for at sige sandheden. Jeg gør det gratis. Altså siger sandheden.

 

Nå, men altså…

1 stik med en Pfeizer sprøjte koster 290 kroner. 2,4 millioner danskere er vaccineret. Samlet pris er 1.218.000.000 kr.

Dertil kommer booster shots. Hvis alle i Danmark får 3 skud skæpper det i Pfeizers kasse med 3.654.000.000 kr. (3.6 milliarder!) – og det er KUN Danmark!!!!

Derudover skal vi som danskere betale til politikernse fadæser. Opstilling af testcentre. Intern distribution i landet. Lønninger til test og vaccinations personale. En kæmpe omsætningsnedgang for de fleste forretninger. En del mindre virksomheder lukker.

Det er fandme dyrt at være dansker!