Er hele verden ved at blive sindsyg over en skide almindelig forkølelse?

Mit lange lede lorte liv har lært mig at når forklaringen ikke passer, er det fordi nogen lyver, skjuler noget, eller har en anden agenda end den de præsenterer os for. Og jeg synes nok at massehysteri over en helt harmløs forkølelse ikke står i et jævnbyrdigt forhold.

Jeg har lagt mærke til, at alle de som kalder sig eksperter også er dem der vil tvinge os der er uenige til at holde kæft ved at censurere det vi siger. I stedet for at gå i dialog med os på lige vilkår, forsøger de at lukke vaccinedebatten inden den kommer igang. De ‘sandhedschecker’ det vi siger ved at holde det op mod de såkaldte fact-checkeres version af sandheden. Factcheckere som de selv har udnævnt til at være autoriteter, men som er bemandede med folk fra CNN, som vi med 100% sikkerhed ved, at de lyver stort. Factcheckere som får deres penge fra Facebook og Google. Uafhængige kalder de dem. Og det er jo også løgn. De KAN jo ikke være uafhængige når de bliver betalt af brugerne (Facebook, LinekdIn, Google mv.)

Det her handler ikke om vaccine. Det er meget værre.

Det handler om at nogen inderligt tror på, at det er i orden at lukke munden på oppositionen og stoppe den frie debat INDEN den kommer igang. Er pro vaccinesidens argumenter virkelig så dårlige, at de ikke har andre midler tilbage end at censurere?

Det handler om, at de vil tage vores ytringsfrihed fra os nu, så de får fred til at gøre som de vil (at tjene lorte mange flere penge).

Det her er facismens fremmarch og vi SKAL stoppe den nu. INGEN regering har nogensinde i verdenshistorien givet folket deres rettigheder tilbage frivilligt.

Det her er demokratiets død. Vores ret til ytring er allerede voldsomt indskrænket.