Var til jobsamtale

Var til jobsamtale

Var til jobsamtale i et større Århusiansk firma og var ankommet 10 minutter før. Blev anvist en stol i lobbyen. Mens jeg sad der skulle jeg så skide og fandt hurtigt en tønde.Havde kun lige siddet der i to minutter da brandalarmen gik og receptionsdamen budrede på døren og råbte: Kom ud! Det brænder! Aldrig kan man få 5 minutters fred...

Kort essay om hukommelse

Kort essay om hukommelse

Jeg har altid været ret nørdet og god til at huske alle detaljer. Men efter jeg fik min første mobil telefon kan jeg ikke huske en skid. Dvs. Jeg kan stadig huske hvilket telefonnummer mine forældre havde i 1980 og min farmors selvom hun har været død i 40 år. Men jeg kan sku ikke huske nogle af mine nuværende venners nummer. Det må være strålingen fra telefonen...?

Jyllands Posten

Jyllands Posten

Nede ved havnen i Århus ligger der en kemikaliefabrik som er ret farlig. Den ligger lige ved siden af Hus Forbi hvor vi kigger ind og får skraldet mad. Kommunal loven siger, at der ikke må bygges i nærheden af den. Men de har en god regel der hedder Dispensation! Så Danske Bank har lige bygget ved siden af og kommunen har også opført en mange etagers boligblok der. 500 meter længere væk ligger Jyllands Posten. Og så var det at jeg tænkte at man kunne jo leje en flyvemaskine og flyve den ind i kemikaliefabrikken og blæse Jyllands Peteren og Danske Bank ad hevlede til, alt sammen i et hug.

Romersk Soldat

Romersk Soldat

Så havde jeg jo den her drøm som foregik for henved 2.000 år siden. Jeg havde meldt mig til militæret og i datidens Rom kunne man snildt risikere at blive udstationeret i lang tid, ofte 20-25 år i mange forskellige verdensdele. Jeg var havnet i Jerusalem og en eller anden morgen beordrede min overordnede Marcus Lucius mig ud for at bevogte en grav over en eller anden rebel, der var blevet dødsdømt og man forventede, at der ville være en sammenstimlen af folk derude. Når man nu har meldt sig ind i hæren, er det sku en fed loppetjans, at passe de døde i stedet for at slås mod rigets fjender og selv ende op som død. YAY tænkte jeg! Hvor svært kan det lige være? De døde plejer jo ikke ligefrem, at være dem der rejser sig og begynder at lave optøjer eller noget... Vi kom derud tidligt om morgenen og der var ikke en sjæl derude. Kun min kammerat og jeg og så de to vi skulle afløse. Jeg havde taget et par øl med. Dem delte vi inden vi gav os til at skyde til måls med vores spyd efter nogle harer og nogle spande og krukker nogen havde glemt derude. Så var det vi tog den her fatale lur hvor vi blev vækket af en torden lignende lyd og vi opdagede et par kvinder der gik forfjamskede rundt foran graven hvor stenen var rullet væk og hylede. Og pludselig kom ham der som vi havde hængt gående hen til kvinderne og talte til dem. FUCK - tænkte jeg. Vi er edder drøne mig på skideren nu. Så kom det her store lysglimt og jeg vågnede.      

Tosse Søren fra Nørre Sundby

Tosse Søren fra Nørre Sundby

I mit tidligere liv, altså for ti år siden boede jeg i Aalborg. Jeg boede på et otte kvadratmeter lille værelse i en kælder på Skalborg Bakke hos Fru Krogh. Hver eftermiddag mødtes vi som regel, gutterne og jeg på Huset i Hasserisgade, hvor vi sad enten i Cafeen eller i gården og røg smøger og ventede på at de skulle blive klar med aftensmaden. Huset var et bedre alternativ til folkekøkkenet. Freddie stod i trykkeriet og passede gamle Bertha - det var trykpressen og Tømrersvenden Steen passede træværkstedet. Der sad vi så i gården og så kom Tosse Søren - som han blev kaldt. Han havde en eller anden mental defekt. Det lignede Downs Syndrom, men det tror jeg ike rigtigt det var for han var aldrig vred eller sur. Og så boede han i en beskyttet bolig eller noget. Han ville altid gerne snakke og det ville vi også. Han var vældig sød og interesseret og i dag var han vildt overbegejstret. Med begge hænder for munden for at skjule sin begejstring proklamerede han på sit drævende jysk: "Jeg har lavet en Defekt Forstærker og så har jeg været nede i Auto Diskant!" Nu kendte vi hans måde at tale på så jeg er sikker på at han mente, at han havde lavet en Effekt Forstærker og så havde han været nede I Audio Discount. Det var en butik der solgte HiFi udstyr. Nogle gange vil jeg gerne kunne spole tilbage og se de situationer igen.  

Jeg er ikke helt med på den der Covid

Jeg er ikke helt med på den der Covid

Jeg forstår ikke at massehysteriet omkring en super fantastisk høj dødelighed på 0,05%, kan få et helt samfund til at regrediere til Reptilhjerne status. Men jeg er heller ikke den nyeste skruetrækker i værktøjskassen. Dødeligheden efter 2 år med Covid er stadig LAVERE end ved den forrige influenza epedemi... Er alle folk i dette land gået i fight/flight mode? Er vi alle skubbet ud i et vanvid af offentligt pålagt angst, hvor vi føler os TVUNGET til at deltage i massehysteriet? Hvor er fidusen ved, at lade sig vaccinere, når alle mine venner der ER vaccinerede alligevel bliver smittet og kan viderebringe den? Og NEJ - den med at forløbet for vaccinerede blive lettere er IKKE påvist endnu! Det er kun en antagelse! Hvorfor skal en hel verden vaccineres, når det beviseligt ikke stopper spredningen? Hvad er det de IKKE fortæller os?    

Karma

Karma

Når alting er gået godt i et par dage, venter jeg kun på, at skæbnen popper op og giver mig en baghyler.

Vanter

Vanter

Pisse koldt og jeg skulle ud. Har 3 par vanter, men jeg har formået at miste alle venstre vanter.

Motivation

Motivation

Nogle dage er motivationen under gulvbrædderne og det der med at hive sig selv op ved nakkehårene ligner mere og mere selvpineri.

Konfliktsky

Konfliktsky

Kom lige i tanker om at min tidligere kæreste sagde, at jeg var konfliktsky, fordi jeg gik inden hun var færdig med at skælde mig ud.

Hun har nok ret.

Politi besøg

Politi besøg

Min ven Johan sagde lige at politiet var her for at snakke med mig. Han sagde til dem at de kunne finde mig på Pornhub…

World Economic Forum

World Economic Forum

Drømte at jeg var nødt til enten at lukke World Economic Forum eller at overtage det.

Er der nogen der har en idé til hvordan?

Nu skal i stoppe!

Nu skal i stoppe!

Er hele verden ved at blive sindsyg over en skide almindelig forkølelse? Mit lange lede lorte liv har lært mig at når forklaringen ikke passer, er det fordi nogen lyver, skjuler noget, eller har en anden agenda end den de præsenterer os for. Og jeg synes nok at massehysteri over en helt harmløs forkølelse ikke står i et jævnbyrdigt forhold. Jeg har lagt mærke til, at alle de som kalder sig eksperter også er dem der vil tvinge os der er uenige til at holde kæft ved at censurere det vi siger. I stedet for at gå i dialog med os på lige vilkår, forsøger de at lukke vaccinedebatten inden den kommer igang. De 'sandhedschecker' det vi siger ved at holde det op mod de såkaldte fact-checkeres version af sandheden. Factcheckere som de selv har udnævnt til at være autoriteter, men som er bemandede med folk fra CNN, som vi med 100% sikkerhed ved, at de lyver stort. Factcheckere som får deres penge fra Facebook og Google. Uafhængige kalder de dem. Og det er jo også løgn. De KAN jo ikke være uafhængige når de bliver betalt af brugerne (Facebook, LinekdIn, Google mv.) Det her handler ikke om vaccine. Det er meget værre. Det handler om at nogen inderligt tror på, at det er i orden at lukke munden på oppositionen og stoppe den frie debat INDEN den kommer igang. Er pro vaccinesidens argumenter virkelig så dårlige, at de ikke har andre midler tilbage end at censurere? Det handler om, at de vil tage vores ytringsfrihed fra os nu, så de får fred til at gøre som de vil (at tjene lorte mange flere penge). Det her er facismens fremmarch og vi SKAL stoppe den nu. INGEN regering har nogensinde i verdenshistorien givet folket deres rettigheder tilbage frivilligt. Det her er demokratiets død. Vores ret til ytring er allerede voldsomt indskrænket.

Et kongeligt skub

Et kongeligt skub

Det var engang midt i halvfemserne tror jeg. Min mor boede i en lille flække udenfor Viborg. Hun var dengang en meget aktiv kvinde, der gerne kørte hele omegnen tynd for, at besøge venner og bekendte. Hun kørte i en godt brugt Polo, som egentlig var trofast nok, men en mørk aften var den gået i stå en rundkørsel nord for Viborg. Og hun kunne ikke få den igang igen. Der gik ikke så lang tid inden en stor mørk bil trak ind til side og ud stod en ung mand. Sekunder senere kom der endnu en bil magen til og ud stod endnu en ung mand. Begge tilbød deres hjælp og de gav den gamle (bil) et skub og fik den løbet igang igen. Min mor var selvfølgelig enormt glad og da de så hilste af, gik det op for hende, at det var Prins Joakim og Kronprins Frederik der havde hjulpet hende!

At søge job

At søge job

Tidsspilde at skulle søge to jobs om ugen når ingen vil ansætte en. Når man så ikke ejer en PC, er man nødt til at gå på biblioteket og bruge deres computere. Fuck det tager lang tid. Bussen koster for mange penge, så jeg går der ind en gang om ugen. Sådan set godt med en gåtur, men det er fanden fløjte mig koldt om vinteren.

Pfizer ser penge!

Pfizer ser penge!

Det tyder på, at to stik ikke er nok mod Omikron-smitte, siger Pfizer - TV 2 Det er da klart! Vi skal jo have mellem 20 og 200 opfølgende stik. Faktisk vil det være bedst, hvis vi fik folk overtalt til, at få et boost hver måned. Eller endnu bedre (for pengetanken) - hver uge! Tre vacciner fra Pfixer giver (i øjeblikket!) en "betydelig beskyttelse" mod Omikron fætteren. Effekten af to skud er "forringet betragteligt" - siger de. Men det er jo bare i denne uge. Om en lille måneds tid er tre stik ikke så godt som 10. Eller måske 20. Og så skal vi prikkes igen. Mange gange. Men det er vigtigt, at vi får sprøjten, så vi ikke alle sammen går hen og bliver en af de 0,05% der får alvorlige bivirkninger eller dør. Jeg er bare en simpel bonderøv fra det mørke Jylland, men det her lugter mere af penge end af sundhed. Desuden er jeg vild med eksperter, der bliver betalt store summer for at sige sandheden. Jeg gør det gratis. Altså siger sandheden.   Nå, men altså... 1 stik med en Pfeizer sprøjte koster 290 kroner. 2,4 millioner danskere er vaccineret. Samlet pris er 1.218.000.000 kr. Dertil kommer booster shots. Hvis alle i Danmark får 3 skud skæpper det i Pfeizers kasse med 3.654.000.000 kr. (3.6 milliarder!) - og det er KUN Danmark!!!! Derudover skal vi som danskere betale til politikernse fadæser. Opstilling af testcentre. Intern distribution i landet. Lønninger til test og vaccinations personale. En kæmpe omsætningsnedgang for de fleste forretninger. En del mindre virksomheder lukker. Det er fandme dyrt at være dansker!

Grillkyllingen

Grillkyllingen

Jeg vågnede kl. 5 i morges og kunne bare ikke sove mere. Havde vist lukket øjnene en smule i løbet af natten, men brugt mange timer på at rotere som en lunken grillkylling på spid i en tysk landevejs café. Understøttelsen er slut og jeg skal dælme til at finde ud af om jeg ka´ komme på sjasen eller jeg skal flytte ned til Per og Konrad inde ved Strøget. Har søgt 4 jobs om ugen i to år og har ikke engang opnået at komme til en samtale. Og det er da ik' fordi jeg har søgt direktør jobs. Så jeg stod op og checkede akustikken i køleskabet. Den var nogenlunde som den plejer. Rungende som henne i kirken. I ved nok - den her gamle ekko test: Hva' drikker Møller? Men der var et par grønne, så jeg fik mig en øl til morgenmad. Den smagte godt, så jeg tog en mere. Og langsomt kom der mere ro på nerverne. Hev et par smøger ned i lungerne. Mest fordi jeg syns det er lidt synd for mig, at jeg ik' ka' få jobs. Og det hjalp osse. Med smøgerne altså. Så har jeg da dem i det mindste...  

Mila Kunis stripper for mig

Mila Kunis stripper for mig

Kender I det? Det der med altid at vågne på de forkerte steder i en drøm. En ting er at vågne fra et mareridt inden det går over gevind, men det sker lissom aldrig. Det er altid midt i de bedste drømme jeg vågner alt for tidligt. Som om jeg ikke under mig selv noget godt. Jeg vågnede 20 minutter over lort og det var stadig sort som i fandens røvhul udenfor. Midt i den allerbedste drøm med en yngre udgave af Mila Kunis lige inden det begyndte at blive sjovt! Mødte hende til en Metallica festival med hundrede tusind tilskuere og det var faktisk hende der forførte mig! Vi endte bag ved scenen i en indhegning blandt flightcases, kabler og musikinstrumenter på græsset. Hun kyssede heftigt og der var edder mame lagt i ovnen til noget hot! Hun vendte ryggen til da hun inciterende, dansende og langsomt smed alt klunset og lige da hun skulle til at vende sig om vågnede jeg. Forsøgte desperat at sove videre, men hun var forsvundet. Livet er fandme uretfærdigt.

Dagens gode gerning – UNMASKED!

Dagens gode gerning – UNMASKED!

Mundbind I bussen. Var sku lige ude at køre i bus. Netop dagen forinden havde jeg opdaget at regeringen igen havde indført jøde armbind påbud på grund af alt det her corona lort. Det var faktisk en hel uge siden. Men jeg er lovligt undskyldt. Har sku ikke råd til at have et fjernsyn. Eller at købe mundbind. En stupid ekspedient i Fakta havde dagen før nægtet mig adgang til butikken, fordi jeg ikke havde mundbind på. Men jeg skulle altså have de smøger! Så han tvang mig til at købe en pakke mundbind. 10 stks. for en krone stykket. Det er sådan set billigt nok, men for sådan en som mig, der ikke har nogen anelse om hvor når der ryger penge ind igen, var det sur røv. Det er sku altid de fattige der skal betale gildet. Så jeg undersøgte det her nye Jøde armbind forbud lidt. Og det viste sig så at jeg bare skulle hvad brokket mig. Han har ingen ret til at forlange mundbind! Dagen efter sad jeg så i den her bus på vej hjem UDEN MUNDBIND og chaufføren standsede ved et stoppested hvor der stod en mand. Også uden mundbind. Manden var trådt op på første trin inden buschaufføren stoppede ham og sagde noget i retning af, at han ikke kunne køre med hvis han ingen mundbind havde. Manden argumenterede for sin sag ved at indrømme at han havde glemt det og bare lige skulle et par stoppesteder længer hen - Og det var jo nok ikke de bedste argumenter. "Hvad tror du mine øvrige passagerer vil sige til, at du kommer ind i bussen uden mundbind, sagde chaufføren så. Hvilket provokerede mig voldsomt. Han skal sku dælme ikke fortælle den mand hvad jeg mener om, at han ikke har mundbind på. Ihvertfald ikke uden at spørge mig først. Så jeg blev ret fortørnet over at han, altså chaufføren, på mine vegne antog at det var en ugerning ikke at have mundbind på. Så jeg råbte op gennem bussen: KOM BARE IND! Hvorefter manden tog mod til sig og gik forbi chaufføren og satte sig ved siden af mig. Så holdt chaufføren en tale i bussens intercom om mundbind. Det virkede som om han bare forsøgte, at retfærdiggøre sig selv på et jammerligt tyndt grundlag. Han lød som en kvinde der klynkede over, at hendes mand havde været impotent de sidste tyve år. Men jeg havde det ret fint med min civile ulydighed. Fuck dem alle sammen!

De røvede sku en pølsevogn

De røvede sku en pølsevogn

Det er flere år siden. Jeg var ik' så gammel. Tror jeg havde et par neuroner der fejlfyrede på grund af varmen. Det var hot sommer og vi lå på madrasser på gulvet i Roberts lille et-værelses og svalede os med en serie reparationsbajere. Selv om han boede i en uhumsk 1 værelses i kælderen på Nørrebro, var her varmere end i nosseposen på en ørkenrotte. Vi var trætte. Havde været i byen i en hel uge. Var flade, fattige og fantasiforladte. Og vi stank af fiskenosser. Ikke engang pneumatiske overarme ville være i stand til at hæve humøret og moralen i rummet den dag. Vi havde engang haft et røvballeband i København, men vi drak altid pengene op og desuden kunne vi hverken synge eller spille, så det fik en naturlig ende... Af alle de multimilliarder mennesker der fandtes udenfor i virkeligheden, var Robert nok en af de eneste jeg gad snakke med. I hvert fald den dag. Han tog sku tømmrerfyrene som en mand, hvor jeg var slemt medtaget - ofte i dagevis. Men han havde fået en hjerneblødning. En eller anden havde hylet en 4 tommer uhøvlet bjælke op i hans røv for nogle dage siden og han ville ikke tale om det. Han var bare total perfid og insisterede på at lave noget der kunne få hans ære genoprettet ved, at komme på forsiden af aviserne. Men en eller anden sagesløs stakkel ville før eller siden komme til at betale for hans sure lune. Talte røvhullerne i rummet. Vi var fire. De to andre var Tom og Johnny. Johnny havde en ide om at han ville huskes når han døde. Personlig var jeg sku ligeglad. Ville bare gerne hurtigt og anonymt gennem det her rådne liv. Ville have det overstået. Men Robert ville være en legende. Jeg har fortalt ham flere gange, at det kom ikke til at ske. Han er simpelthen ikke legendestof! Folk bliver heller ikke legender mens de er levende. Først skal de dø og være døde i mange år, så de efterladte kan glemme alle deres dårlige sider. Når der så kun er det gode tilbage at huske på, er der et par enkelte engang imellem der opnår legende status. Jeg mener bare... Gå hen på kirkegården. Der ligger alle legenderne og er helt døde - hvis der da er nogen. De er relokerede til før nutid! Og nogle af dem endda til før datid fordi de er flere hundrede år gamle. Og på nuværende tidspunkt sikkert reinkarneret som huller i en sweitzer ost eller som et andet surt røvhul et eller andet sted i et fjernt miserabelt uland. Nå, men tilbage til Roberts hjerneblødning. Han fablede om at røve den der pølsevogn. Dels var han sulten. Dels manglede han penge. Det med pengene var en permanent tilstand. Han havde en attrappistol, som han havde fået af en af de der Blekingegade bandemedlemmer. De er sku osse nogle sure røvhuller, der aldrig opnår legende status, fordi der slet ikke er noget godt at huske dem for. Robert, Tom og Johnny var allerede på vej ud af døren. Jeg ville ikke med. Jeg skulle brække mig. Grunden til at de slap så billigt var, at dommeren i smug var ved, at krepere af grin fordi der stod to uniformerede betjente ved vognen og spiste aftensmad, så det gik i vasken inden det overhovedet blev til noget. Typisk. De fik henholdsvis 6, 6 og 7 måneders kost og logi i Horsens Statsfængsel.      

Drømte at jeg ikke ku finde et lokum

Drømte at jeg ikke ku finde et lokum

For 120 gang har jeg haft den samme drøm. Jeg er skidetrængende som ind i djævelens helvede og jeg kan ikke finde et toilet eller i det mindste bare et sted, hvor der ikke er nogen der glor på mig mens jeg skider. Denne gang gik jeg rundt inde i et supermarked og der var et lokum. Det var bare optaget. Ledte på de andre etager efter et das mere. Og fandt et. Det var bare så beskidt, ulækkert og ikke gjort rent i århundreder og det fungerer altså ikke rigtigt for mig. Foretrækker ro, hygiejne og ensomhed når jeg går for mig selv. Var bare så meget ved at skide i bukserne, men selv om jeg løb hele byen rundt, var der altid nogen der gloede. Fandt et skur udenfor byen der lignede et gammeldags baggårdslokum. Åbnede døren og der var en semi ulækker tønde, men det var ved at være alvorligt, så jeg satte mig. Bare for at opdage, at væggene pludselig forsvandt og jeg sad til skue for alle og enhver. Efter lang tids søgen fandt jeg til sidst et sted, hvor der var fred. Satte mig ned og sked på en avis. Bare for at opdage at min x-kæreste stod bag mig og gloede. Fatter ikk' at folk er så interesseret i mit lort...   Sponsored by Pfizer.

Pot og Porno

Pot og Porno

Var lige ovre ved Robert den anden dag. Vi kørte en flok bajere mens vi så en stak åndsvage YouTube videoer. Han ville se nogle voldelige ting. Og noget med porno i. Det gad jeg sku ikke. Synes ærlig talt det er lidt ulækkert med alt det der frem og tilbage. Og ret ensformigt. Ikke at jeg har noget imod at kigge på smukke kvinde kroppe. Det gør jeg skam gerne. Men 100 videoer der alle sammen handler om nøjagtig det samme, er ret trættende. Jeg tror sku nok jeg er den lidt mere romantiske type, der osse gerne vil snakke lidt med damen i stedet for bare, at drøne ud over bakkerne. Nå, men det er nok bare mig. Alle de andre er vilde med de der ind og ud film. Skæbnen ville så, at der dukkede en video op med en mandecoach der fortalte om afhængigheder. Robert gad ikke se den, men jeg var sku lidt interesseret. Så jeg tvang ham til at se det første kvarter, ved at sørge for at han hele tiden havde en frisk bajer i den ene hånd og en smøg i den anden. Så kunne han ikke bruge musen! Jeg har ikke selv en computer, så jeg er afhængig af at kunne bruge Roberts. Nogle gange lader han mig osse spille GTA og Cyberpunk på den, mens han selv siddder og lodder i et eller andet gammelt elektronikpis. Og så køber jeg et par grønne og nogle smøger til ham som en slags bestikkelse.

Hvorfor?

Hvorfor?

Ved sku ik' hvorfor jeg skriver. Måske er det en slags selvterapi. Eller en overtryksventil. Måske er det bare hårdt, at leve på bunden hele tiden. Ingen anelse om hvordan den næste husleje skal betales. Ingen anelse om jeg bliver smidt ud til den første. Inden anelse om jeg dør af sult eller kulde næste måned. Det er hårdt altid at skulle lede efter overlevelsesmuligheder. Det trækker os ned. Ned i bunden. Bunden af samfundet og bunden af flasken. Det sidste er for at bedøve angsten. Og det hjælper faktisk at glemme 'pligten til at skulle overleve' en gang i mellem. Det er ret stressende at forsøge at overleve. Ok altså - jeg er ikke den der har det værst. Robert og jeg tager nogen gange ind og besøger vennerne uden tag over hovedet. Børge og Hans 'bor' i nærheden af Rundetårn. Sover som regel udendørs fordi det nogle gange er umuligt, at komme ind på herbergerne. Hans har også en lille hund og den er ikke ret velkommen nogen steder. Den lugter heller ikke ret godt. Når det er rigtig koldt tager vi en flaske snaps med, som vi drikker lidt af selv for at holde varmen, men vi deler osse ud til de andre. Jeg har selv været hjemløs engang, men da var det sommer og ikke så slemt. Jeg frygter dog hele tiden at det sker igen. Sidste år var vi i Aarhus. Tog den på stop. Lang tur. Der bor de sku os' på gaden. Et samfunds success burde måles på hvordan de behandler de svage, de syge, de hjemløse og børnene. Tog billedet 2018 på Klostertorv i Århus. 3 stk. et-værelses...

Pengetræet

Pengetræet

Jeg havde satme en drøm i nat. Om penge. Folk opfører sig som om penge gror på træerne. Specielt de rige. Og for netop dem ser det nok også ud til at deres kasseindbringende aktiviteter netop ligner et pengetræ. Og det ville sandt for dyden være hylt hvis pengene groede på et træ. Så ville der nemlig være penge nok til alle. Men sådan er det nok ikke. I min drøm var jeg til en eller andens fødselsdag og der skulle vi dele en kagemand. Vi var 18 til festen, men efter at de 4 første drenge tog kagestykker så store at knap halvdelen af kagen var tilbage til 14 mennesker, begyndte det at se sort ud. Der var nogle piger der brokkede sig ove de fire grådige drenge, men de grinede bare og var ligeglade. De sidste to gæster fik kun lov til at smage kagen fordi nogle af pigerne gav dem en bid. Mine damer og herrer! Her har vi vores penge system i en nøddeskal. De hurtigste og de grådigste tager for sig af retterne og sætter sig på størstedelen af pengene. De næste får mindre stykker og de sidste får ikke rigtig noget. Så pengesystemet er ikke et pengetræ. Det er en lukket kasse. De kalder det vist en knap resource.

Gen-gen-igen vaccination

Gen-gen-igen vaccination

Ok - så nu vil myndighederne altså opgradere beredskabet, så en halv million danskere kan vaccineres om ugen! Dvs. på tre måneder er hele landet vaccineret. Kommer der så en ny variant, så de kan fortsætte med at vaccinere en halv million mennesker om ugen? Ja, for vi skal vel op på at genvaccineres regelmæssigt for hver eneste variant der kommer. Måske 3-6 gange pr. variant. Med andre ord skal vi nok til at vænne os til at få en vaccination hver 3. måned for hver ny variant og oven i det skal vi så vaccineres med booser shots. Jeg tror de er ved at lave en abonnements ordning i stil med fitness klubberne, hvor vi nok skal regne med at have en sprøjte hver uge... Som vi så betaler over skatten selvfølgelig. Det er jo en slags narkomani. Nogle her i landet er angst narkomaner.   Nå, men frisk mod folkens! I starten skulle vi vaccineres for at stoppe smitten. Så viste det sig at det ikke stoppede smitten overhovedet. Alle der var vaccineret kunne frit både blive syge af den og smitte andre. Det var så der de var nødt til at stoppe blameriet mod de uvaccinerede. Så kom turen til børnene. Alle under 12 blev så også anbefalet en vaccine. Senere, da booster shots blev opfundet - og det er jo smart fordi medicinal industrien tjener syyyyyygt mange penge på det her, så blev de der kun var vaccineret en gang så blamet. Det var nok for lissom at få dem til at tage nogle booster shots, så regeringen kunne sende endnu flere penge over til Johnson & Johnson. Nu er jeg nok ikke velsignet med den højeste IQ i landet, men jeg har en fornemmelse af, at der er noget de ikke fortæller os. Hvem skal blames næste gang for at få skudt flere vacciner i folk? En halv million om ugen!